Καταγγελία για το «συντονιστικό παραγωγικών και επιστημονικών φορέων στο Ηράκλειο»

ΟΥΑΙ! ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ! 

Όταν το θράσος περισσεύει…

Καλούσατε να στηριχθεί πάση θυσία” το ΝΑΙ στο δημοψήφισμα ώστε να μείνει η Ελλάδα στο €υρώ και την €.€. με ΚΑΘΕ κόστος. Πιο πριν φωνάζατε ότι έπρεπε να γίνουν αυτές οι αλλαγές και μάλιστα έπρεπε να είχαν γίνει από καιρό και να τις είχαμε κάνει και μόνοι μας. Δεχτήκατε και στηρίξατε την διάλυση των ταμείων, επιδοτήσατε κάποιοι, με χρήματα του ΤΣΜΕΔΕ τράπεζες και μέσω αυτών μεγαλοεργολάβους.

Και τώρα;; Έρχεστε ως φωστήρες που έχουν σχέδιο διάσωσης της «Χώρας». Εσείς που περήφανα συμμετείχατε τότε στα Κέρδη, τώρα φτιάχνετε «συντονιστικό παραγωγικών και επιστημονικών φορέων* στο Ηράκλειο» για οργάνωση αγωνιστικών κινητοποιήσεων απέναντι στις μνημονιακές πολιτικές(!). Ονομάζοντας τις εργοδοτικές ενώσεις παραγωγικούς φορείς(!).Και μάλιστα καλώντας τους διευθύνοντες του σάπιου πολιτικού συστήματος, τους ίδιους που ψήφισαν και εφαρμόζουν την ταφόπλακα κάθε έννοιας κοινωνικού κράτος και εργασιακού και δημοκρατικού δικαιώματος, να σώσουν αυτοί οι ίδιοι, εισακούοντας τις πεφωτισμένες συμβουλές σας, τη «Χώρα και τη Δημοκρατία»(!) ανατρέποντας τις επαίσχυντες πολιτικές(!).

Πόσο πιο ξεδιάντροπα μπορούν εκπρόσωποι της «εργατικής» τάξης να συμμαχήσουν με την εργοδοσία και τους εκπροσώπους της δεχόμενοι να γίνουν η κολυμπήθρα του Σιλωάμ; «Κοινωνικοί εταίροι» γαρ, σ’ ένα τραπέζι όπου οι λίγοι τρώνε βασιλικά και οι από κάτω γλύφουν κόκαλα και τρώνε τα ψίχουλα που ίσως πέσουν στο πάτωμα.

Μετέχετε σε συντονιστικά με στόχο να σώσετε την “μικρομεσαία επιχειρηματικότητα” παραβλέποντας προφανώς ότι στο όνομα της επιχειρηματικότητας, της «ελευθερίας» της, της «δυναμικής» της, της «αγοράς» πετσοκόβουν τους μισθούς μας, τις συντάξεις μας, κάθε δημοκρατικό δικαίωμα και ελευθερία, τα δικαιώματα μας στην υγεία, την παιδεία, στον συνδικαλισμό, τον ελεύθερο χρόνο, την ίδια την ζωή! Παραβλέποντας ότι από εργαζόμενοι γίναμε «απασχολήσιμοι» και «ωφελούμενοι» που μοιράζονται την κάθε θέση εργασίας σε 5μηνα. Λίγη δουλειά, λίγη ζωή για όλους… Δεν είναι το πρόβλημα μας ότι είναι ακριβές η ιδιωτική παιδεία και υγεία. Το πρόβλημα είναι ότι φροντίζετε να υπάρχει η ανάγκη τους!

Φτάνει πια!

OXI άλλοι αυτόκλητοι σωτήρες.

-ΟΧΙ άλλο κάρβουνο στις σάπιες μηχανές του συστήματος.

-ΟΧΙ στους νεροκουβαλητές των νερόμυλων των «αφεντάδων»

ΔΕΝ τα φάγαμε μαζί!

ΔΕΝ έχουμε κοινά συμφέροντα!

-ΔΕΝ θα πληρώσουμε μαζί την κρίση των κερδών σας!

ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ:

-ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

-ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΑΣ

-ΚΑΘΟΛΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

 

ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΑΣ!

ΟΠΛΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΟΤΗΤΑ, Ο ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ Η ΤΑΞΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ.

ΚΑΝΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ/ΑΝΕΡΓΟΣ/ΕΠΙΣΦΑΛΗΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!

ΕΝΑΝ ΧΤΥΠΑΝΕ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΠΑΝΤΑΜΕ!

 

 

*  στο συντονιστικό παραγωγικών και επιστημονικών φορέων μετέχουν οι διοικήσεις των: Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, Ο.Ε.Β.Ε.Ν.Η., Συντονιστικό Αγροτών, Εμπορικός Σύλλογος,  Φαρμακευτικός Σύλλογος, Ν. Τ. ΑΔΕΔΥ,  Δικηγορικός Σύλλογος, Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο, Οικονομικό Επιμελητήριο, ΤΕΕ/ΤΑΚ (και μάλιστα απευθυνόμενο αποκλειστικά σε  Έλληνες μηχανικούς(!)), Γεωτεχνικό Επιμελητήριο

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s